Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig världens bästa svar

 

De ville ha mig,

de ville ha mig samlad

Inte kunde de ana 

att samlandet blivit

en vulkan som

kämpar emot 

alla dagar 

i närheten

av ett utbrott

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-30 23:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför ska man hela tiden behöva anpassa sig till andras förväntningar?
2017-03-31

  Heikki Hellman
Nu behövs lite tålamod, problemlösningar löses oftast sig själv!
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP