Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag självkänsla


tjejer med svag självkänsla
bör via kärlek samt idelig dyrkan

överbevisas om sin superioritet

de bör bejakas så fullkomligt, betjänas totalt
lydas samt dyrkas, upphöjas samt älskas

för deras inre, för deras yttre
för deras allt, samt mer därtill

få bevisat att de kan göra allt
vad de vill, alltid

att de är gudinnor
börandes behandlas just så

framtills de vet det
krävandes allt mer, samt mer därtill


tjejer med stark självkänsla
självfokuserade som få, bitchiga like hell

bör få denna sin sanning fullkomligt
bekräftad

de bör dyrkas, lydas, åtrås, älskas
lojalt, totalt

nu som för evigt


i båda fallen måste killars ego stå bak
maximalt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-31 00:14



Bookmark and Share


    glitterflicka
<3
2017-04-03

  Blått Norrsken VIP
Vänliga tankar till det kvinnliga könet . Det kan väl aldrig vara fel .Kvinnan bör höjas i skyar Men... hon måste förtjäna det ochså.
2017-04-02

  lodjuret/seglare VIP
De där kvinnorna o männen som skötte koncentrationslägren, de visste nog hur makt förslog, tog för sig. Påminner om hur makt fördärvar o korrumperar envar människa som låter sig frestas och förföras av dess mäktiga lek.
2017-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Alla bör behandlas som de värdefulla människor de är...
2017-03-31

  genni VIP
Den som ger, den får...
2017-03-31

  Öknens Ros VIP
Förlåt, too much ska det vara!
2017-03-31

  Öknens Ros VIP
You' re just top much! ;))
2017-03-31

    indieBella
Kan inte säga nej!
2017-03-31

  Nellie629
girl power!
2017-03-31

    ej medlem längre
Det är onekligen uppfriskande att läsa din poesi, även om jag emellanåt rodnar djupt och skruvar på mig.
2017-03-31

  MissFluff
<3
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP