Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mont-blanc

Vi var de där för några år sen
Vi försvann i smala gränder
Manchesterryggar som i en sliten deja vû
Svartvita ränder
inuti

Jag lovade att jag aldrig försvann
fortsatte med fingret runt spegelns rand
vi klarar aldrig av
att vara som man ska

när vi var för stora för att vara barn
men alltid likadant
skulle vi bevisa någon slags motsats
(med pop, vin och hasch)
med allt vi får tag på inatt




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen