Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Trött men ändå glad

jag är så trött

känner mig ändå glad

att kunna få vara hemma

göra det jag vill och orkar

inte följa alla rutiner

som på sjukhuset

hjälp morgon och kväll

det känns bra

och är nödvändigt

jag blir många gånger trött

på dom människor

som bara pratar sjukdomar

och helst sina egna

nu vill jag känna posirivitet

blandat med glädje

att få vara den jag är

utan att behöva ta emot

alla dessa negativa energier

jag tar en dag i taget

mot den tid när mina fötter läker

jag kan ta långa promenader igen

sitta på min härliga altan

bara få vara

drömma om att allt kommer att så småningom

bli bra

 

anits 31 mars 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-31 14:00



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så befriande och skönt!
2017-04-16

  Bibbi VIP
Fin berättelse.
2017-04-02

  Lars Hedlin
Bra och fint framfört om din känsla
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu när våren är på väg finns det mycket man kan glädja sig åt...och som du säger så får man ta en dag i taget...
2017-03-31

  Niliboy
Riktigt fint! Livsluft å glädje behöver vi
Alla!
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP