Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tolkning ...

 

 

du kysser min mun

och söker efter

ett dolt svar

under min hud 

jag känner hela din styrka

och ger dig densamma

vi kombinerar varandra

så fullkomligt

kring oss utstrålar lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-04 17:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt :)
2017-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig kärlekskänsla...
2017-04-07

  Fem hjärtan VIP
Så underbart när kärleken strålar! Vackert!
2017-04-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfullt och känsligt diktat!
2017-04-05

  Angel of love
Underbart härlig text att läsa.
2017-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2017-04-04

    Birgersdotter VIP
Underbart
2017-04-04

  Quasimodo
Låter härligt och gott hela vägen!
2017-04-04

    ej medlem längre
Kärlekens bindning.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One