Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släktens äldste har lämnat oss under veckan


Saknadens ansikte

En kort tid
Sen är dom borta
En evighet är slut
Vi minns dagar
av glädje, av sorg, av ilska
Dagar vi saknar
Livet har mist en mötesplats
Det kommer nya dagar
men ingenting är sig längre likt
Solen slocknar för en stund
men tänds på nytt av våra barn och barnbarn




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-31 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet om förlust, sorg och livet som går vidare.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson