Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De svarta våldnader

 

Vad de vill

Är att berätta

Att mitt bland ljuset gungar barnen i gungorna

Skrattar

För att du finns

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-31 19:44



Bookmark and Share


  C_Cyrus
Väldigt vackert och upplyftande!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson