Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackraste, vet du att även tiden kan söka sitt vakuum?

det finns inga berg längre

inga dalar

 

bara ett vakuum utan slut

 

daggkåpan släcker vår törst i skymningsljuset

när timmarna åter rör sig undrar vi

        varför tiden stannade

mellan singel och småstadsgrus

 

och din mun spricker upp i ett leende

där solen vilar

sin strålande blund

 

till och med då sprider du

ljus

 

© Birgitta Wäppling, 31 mars 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-31 19:28



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Melankoliskt. Mångbottnat. Ömsint.
2017-04-01

  Göran P Rödholm
Skönt mångtydig. Gillar daggkåpan och det snygga singel. Och titeln både vacker och en slags konservöppnare för dikten.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP