Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kärt barn" har många namn

Ju mer utspekulerade namn och logos

på företag inom äldrevården;

desto mer luktar det pyrt

Ambea heter det nya tillskottet

Det är det skandalomsusade

Carema som nu bytt namn

och drar till sig nya investerare

i en ny börsintrodusktion

Ju äldre befolkningen blir

desto större kundunderlag

och då vill fler var med

och tjäna pengar

En stor kundstock har man ju också

automatiskt genom landets skattebetalare

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-31 20:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
människor har blivit en handelsvara som man kan spekulera/investera i och göra vinster på.undrar om den unga generationen har minsta aning om vad som väntar dem. :-/
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP