Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMAKA

Tarmarna töms, det är som att bli nyrakad...

Inuti glömd...

Det är som att på utsidan bli sandblästrad!

Jag kommer ihåg.

Jag vet inte om du minns.

Vi möttes och såg...

..olika saker...

...men jag misstänker att någonting var samma i alla fall...trots allt...

...bara...
...sjukt odansanta!




Fri vers av Iamme
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-31 21:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, vart tog du vägen:)

gott beskrivet
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme