Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men är det säkert att han inte ville bli misshandlad, sa han inte 'ja' till att få knäskålen bortskjuten... Advokater och nämndemän - ni får mig att spy emotionellt.


Brännande iskall

 

 

Brännande iskallt vatten

rinner ner för min kropp,

där jag sitter på huk i duschen

och skäms för att jag blev förövaren.

 

 

För advokaten våldtog mig igen,

han behöll dock sina kläder på.

Men varje fråga var en djupstötning,

varje påstående ett ursinnigt juckande.

 

 

Det är jag som är den skitiga brottslingen,

jag som halsat en flaska vin, klädde mig i kort-kort,

och det var minsann inte första gången, men sista.

Jag tar farväl nu. Sörj mig inte...

 

 

Gör upp med asen som tog mitt liv i stället.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-31 21:09



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Krysset igen.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP