Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet går från dur till moll

Det är i saknaden efter alla dem som ifrån oss gått

Vi minns all glädje, värme och kärlek som vi fått

Ty när livet går från dur till moll

Står vi där med hjärtan skyddade av soll

Vissa blev för tidigt kallade att gå

Smärtan stor och det är svårt att deras bortgång förstå

Att åldern är hög och tagit ut sin rätt

Gör inte tomheten efter dem mera lätt

Det enda som vi alla vet om livet

Är att det är inget vi ska ta för givet 

Ty sommar vinter höst ellet vår

Lämnar dess frånvaro lika tunga spår

 

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-31 21:27



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Inget ska tas för givet *sant*
/kram
2017-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorg och saknad, men även om glada och fina minnen!
2017-04-02

  Lars Hedlin
Starkt och i närvaro!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP