Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mellan huskropparna ekar deras andetag

Teglet sträcker sig upp längs huskropparna

ingenstans är ett torg så litet som när fönstren blickar ut över asfalt

 

byggplatsen och kranarna

pizzerian där vänlighet möter hennes tårar

 

 

vitkål en fredagskväll

och en rulle utan sås

 

vardagslyx

att inte laga maten för en gångs skull

ett sätt att skapa tid att landa

när världen omkring en

inte alltid

ler 

 

men hon vet att hålla isär

det hon inte råder över

och det hon kan

påverka

 

© Birgitta Wäppling, 31 mars 2017

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 09:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Orden berör mig starkt
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP