Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dompterade män


i ett förhållande
bör männen vara fullständigt dompterade

varma, snälla, generösa, romantiska

totalt betjänandes, bestödjandes, behagandes
totalt lydandes, åtråendes, älskandes

lojalt samt troget

behöver kvinnan mer machomän
för att bli mer pirrande riktigt kåt

så bör hon ju ha fri tillgång på sådana ock
det bör hon ändå alltid ha, oavsett hvad

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-01 07:07



Bookmark and Share


  tildam
amen!
2017-04-02

  Öknens Ros VIP
och därmed basta! ;)
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP