Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cümbüs

 

I sällskap med en cümbüs blir jag ombedd att visa mitt hopp

Det flyger som en fågel långt bortom ängarna

Det är en grå och kylig morgon

Dimman berättar historien om världen

Sömnen och drömmen packade sina väskor

och lämnade huset tidigt denna morgon grå

Vi tar några toner i vår spröda vänskap

min cümbüs och jag




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-01 07:47



Bookmark and Share


  objekt3
Det är något med pronomena här. Charmigt
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP