Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRETSLOPP - tanka

Ytans rörelser

plöjer väg mot fågelbo

i vassens gömslen

nya liv ska spränga skal

födas oskyldiga små




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-06 17:01



Bookmark and Share


  ULJO
Fin naturlyrik
2017-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Som en vacker tavla...så fint...
2017-04-07

  M.Eta
Så fint, naturen sjuder snart av liv. Det är en härlig tid vi har framför oss.
2017-04-07

  Fem hjärtan VIP
Så underbart skrivet om dessa små liv!
2017-04-06

  Rise Little One
Desa oskyldiga små förgyller livets kammaren!
2017-04-06

    ej medlem längre
åter en finfin naturbetraktelse, denna gång om spåren av flygarna in i.. och stundande födslar, nya liv... tack.
2017-04-06

    ej medlem längre
Naturens barnkammare fylls nu...
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP