Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maj 2016


Vibrationer

Öppet och anständigt, städat men ändå så nära
blickar och vibbar men samtidigt avgjort och klart
minnena faktiskt förvånansvärt lätta att bära
och fingrar som flätas är oskyldigt gulligt och rart

Magin som består kunde inte ha funnits förutan
vibbar som rådde när lustarna krävde och brann,
magin är konfliktfri och oproblematisk och utan
sådant vi nämner så lite vi numera kan

Jag vet att det syns att vibbarna lockar och rycker
jag vet ju att glöden finns kvar och den ligger och pyr
men det är nog allt, där går gränsen, det vet jag du tycker
så fingrar och andra organ kommer hållas i styr,
kloka är vi som undviker komplikationer
dock darrar vår samvaro alltjämt av vibrationer




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-01 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafael