Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haka

Bevaka orden
Det är dem som
sätter mening
Åtskiljer, beskär
Låser in

Forma orden
I samspel. Våga
äga bilden
av dig och din
bild av Världen!




Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-01 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell