Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PAUS I VARAT

 

lite men sammantaget oändligt

många punkter av sakta malande

 

på min kropps yta trycket tilltar

inifrån nåddes sprängpunkten 

 

det trasade sönder bandet till mig

slets av abrupt miste kraften inom

 

så många faktorer som ingen kan se

påverkar individer och får dem på fall

 

välviljan kan till och med bli för mycket

man knäcks under det allmänna trycket

 

då behöver man en paus i varat eller från

det som varat varade likt ett sår i många år

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-04-01 12:20



Bookmark and Share


  karinhj
väldigt fint!
2017-04-09

    Peter Söderqvist
En dyster vila från varat.
2017-04-02

  Fem hjärtan VIP
Pauser är nödvändiga för att vi ska orka..! Bra skrivet!
2017-04-01

  Blått Norrsken VIP
Du är en enorm givande resurs i inre rikt kreativt skapande som gör att du stundtals når gränser där du näst intill exploderar inifrån . Mycket bra att du tar totala stunder av avstängning i allt av ditt mästerliga arbete både privat och proffesionellt . Mycket fint och välbeskrivet skrivet . Bra !!!
2017-04-01

  överlevaren VIP
Att pausa gör gott, vårda och landa i nuet!
2017-04-01

    ej medlem längre
mycket fin och innehållssdiger text, de där sista två är ju bara för bra!! "varat varade", snillrikt!
2017-04-01

  Marianne Räf
Ett bra tips att ta en paus i varat, ibland.
Det kan gott behövas med alla hårda - -
krav, som livet ställer på oss. K R A M !!
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP