Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt finns....Utom beskrivningarna.


Om tanken fanns

Jag har saknat orden.
Dom som flödade så skönt förr.
Alltjämt så böljar stämningarna fram och åter.
Tidvattenrytm tänker jag.
Vem kan fånga känslan och klä den i ord
Så att det sjunger och klingar om dem?
Allt kommer ur hjärtat, inget från viljan.
Snart snart tänker jag.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-01 14:29



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
cotigo ergo sum
Jag tänker alltså finns jag
"Vem kan fånga känslan och klä den i ord"? Du kan det min vän.

2017-04-24

    ej medlem längre
Jag tycker att du lyckats väl med att klä en känsla i ord redan i denna dikt. I vackra poetiska ord. "Vad hjärtat är fullr av talar munnen"
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~