Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför krigar nationer?

 

 

I allt detta är vi en del av

delar av vår kropp

är en del av allt detta.

 

Vår lilla själ 

är en del av denna stora själ

som finns där ute.

 

Då kommer min undran bli

att varför strider vi

varför krigar nationer.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-01 15:03



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Ja, en viktig fråga, säg det. Mänskan är den grymmaste djur bland alla djur och i världen. Det finns ändlöst orsaker för krig och vi har genom alla tider krigat med varandra!
Tyvärr ser jag att det kommer att fortsätta ända till världens slut!
2017-04-02

  aol
Ja en bra undran varför strider vi.
2017-04-01

  Öknens Ros VIP
Pengar och makt.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP