Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand

Han tyckte om att hålla i hennes hand

när de var ute och gick eller satt tillsammans

Han tyckte om att få känna värmen från hennes hand

få känna hennes fina ömma hand

han älskade det




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-01 16:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och vackert...skön känsla...
2017-04-02

    ej medlem längre
En liten och mycket vacker kärleksdikt.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin