Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...och vi skulle spela skön musik hela tiden


Jag skulle skänka dig mina tankar

Jag skulle skänka dig mina tankar

om du bara ville ha dem

Du skulle få mina osagda ord

några i taget

och jag skulle be dig om dina

Vi två skulle ägna 

kvällar och nätter

åt att skratta åt dråpligheter

Vi två skulle ägna

tidiga morgnar

åt att diskutera stora frågor,

lösa problem

Vi skulle vilja - tillsammans

och inte utan varandra

Vi skulle växel-dra

samspelta skulle vi spela 

på samma bana

Du skulle tänka på mig ibland

och inte kunna låta bli

att ringa eller messa

bara för att säga det

Jag skulle stoppa in ett litet brev

i din väska när du åkte,

några små ord

som skulle göra dig glad

Vi skulle längta 

efter varandra

ringa

och säga godnatt

Jag skulle se dig

under ytan

och du skulle se mig

bakom fasaden

Vi skulle övervinna svårigheter ihop

de andra skulle vi dela

i ”firma du och jag”




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-01 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som det ska vara i en duett

fint och berörande
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP