Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR INTE

så höga skoskaft

så jag är 

djupt nere

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-01 17:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte så trevligt, du får byta skor...
2017-04-02

  Lars Hedlin
berör
2017-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
välskaftat dock!
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP