Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNHET ÄR EJ ALLT

 

 

 

Stor och vacker
lyser kaktusbomman
ljuvt doftande
står den med sin skönhet
någon enda timma

Oåtkomlig
för sina vassa taggar
ser den
på sin omgivning

Men önskar bort
sin skönhet
önskar bort
sina skyddande taggar
för att bli åtkomlig
och kunna känna
värmande närhet


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-01 18:13



Bookmark and Share


  ULJO
Otroligt bra
2017-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
En både vacker och berörande bild du målar...
2017-04-02

  Lars Hedlin
En mycket bra skriven text!
2017-04-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla vill nås
det önskade fås
men så är det
det där med
ointaglig pose
hur skall då
allt gå i lås...

2017-04-01

    Jag är fan större än Sartre VIP
Mycket bra text, eftersom den svåraste texten finns under orden.
2017-04-01

  Marianne Räf
Jo, ibland kan värmande närhet kännas angelägnare än avskräckande skönhet!
2017-04-01

  Minkki VIP
taggar eller teflon - bägge gör en oåtkomlig...
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP