Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Earl Grey

Montera ned tillvaron
med skruvdragaren
du fick i julklapp

visa din avsky
i en tolvårings anlete
dold bakom helskägg

riv ned skuggorna
och skura ditt golv
rent av samvete

visa din vrede
i en skummad stol
dold bakom skärmen

vräk ned gator
inunder jordmån
en plats för din sorg

men tillåt behålla
självaktning och fog
för dagen i gryning

tillhör så ock Dig







Fri vers av Ada P VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-27 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP