Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LevnAd

 

 

 

till men du kan resa vida  bort

Kan vandra över det som kallas vår

bara fötter mot minnet till

All denna kärlek över år

 

Att inte vara nära att älska fritt

Att söka bland  tid och år

Det som knakar och brister

Det som saknas rister

Det som hjärtat mister

 

Höljd bland drivande sfär

Det du kom att bli

Ett fång av vårblom i famn

 

Och det vackra i  att du viskar 

 

Deras namn

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-01 21:59



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt!
2017-04-03

  ULJO
Mycket fint
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP