Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låt du inte kan låta bli

Jag vill skriva en låt
Så vacker att du inte kan låta bli
att säga förlåt
för att du behandlade mig som allergi

Jag vill skriva en låt
Så vacker att det är ofrånkomligt
att slicka upp all min gråt
och viska att jag är egendomlig

Jag vill skriva en låt
Så vacker att den får dina ben att skaka
dina ögon att rulla bakåt
Så vacker att du älskar mig tillbaka




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-01 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad