Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap i nöd och lust


Stark vänskap

Sällsynt
att ha vänner
som hjälper dig i nöd
värna om dem

ännu sällsyntare
är de
som helhjärtat
uppskattar
dina framgångar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingegerd svedin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-01 22:28



Bookmark and Share


  Ric
Instämmer rakt av. Snyggt också.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP