Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att ta farväl

vännerna

är färre nu

men tårarna är fler

ingen vill dansa

 

med en handgranat

som redan sprängts

broar brinner ner

kan inte andas

 

där jag går

en radioaktiv zon

uppförsbacke i downhill

drömmer om stup

 

jag är trött

trött på livet

på att aldrig räcka till

trött på ensamhet

 

bara en sekund

sen blir jag vad du vill

bara en minut

så ska jag sitta still

bara en dag

bara en timme till

(snälla)

 

bara en sekund

det är allt jag begär

bara en minut

blir jag allt det där

bara en dag

å älskling var du än är 

så snälla lär mig konsten att ta farväl

 

murarna

är så tunna nu

löftena likaså

ingen tid för oss

 

der gör ont

så obeskrivligt ont

att se sitt ödelagda liv

blekna bort

 

några sista ord

en sista pusselbit

allt ouppklarat står på rad

låt dem falla

 

jag är trött

trött på tårar

på att ständigt vara svag

trött på tomhet

 

bara en sekund

sen blir jag vad du vill

bara en minut

så ska jag sitta still

bara en dag

bara en timme till

(snälla)

 

bara en sekund

det är allt jag begär

bara en minut

blir jag allt det där

bara en dag

å älskling var du än är 

så snälla lär mig konsten att ta farväl

 

jag ska kasta mig ut

jag ska vara stark

jag ska ge dig allt

du nånsin velat ha

 

jag ska skaffa mig hud

jag ska välja livet

jag ska hålla alla löften

som jag aldrig gav

 

om du bara stannar kvar..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 1711 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-04-01 23:51



Bookmark and Share


  Folie
Gillar dina texter, väldigt nakna och vackra!
2018-02-09

  Boneyfrank VIP
Otroligt fint skrivet. Begåvat innerligt!
2017-09-10

  Natten24
Riktigt bra, vet inte vad ska säga, för blir stum av orden, över hur otroligt bra du kan skriva. det här var sorgset och berörande!
2017-07-15

    Julia D
Denna text träffade riktigt hårt! Man känner känslan verkligen! Otroligt vackert skrivet!
2017-06-02

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert