Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ute skiner solen

 

En annan sitter stilla

I mörkret som sakta

Snabbare än blixten förgör all längtan

 

Minnen förmörkar svärtan som redan fanns

Utan det minsta av lilla skydd

Mot all den avsky som finns

 

Blodet

Tömt på vara

Medan hjärtat förtvivlat

Pumpar luft




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 380 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2017-04-01 23:52



Bookmark and Share


  C_Cyrus
Fantastiskt Bra!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson