Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Vårtulpaner

Gula tulpaner är vackra på
vårkanten.
Jag njuter av mina tulpaner.
Dom är speciellt vackra för mig under
mitt köksfönster.
Vårsolen och gula tulpaner vackrare
än så kan det inte bli för mig.
Tulpanerna är vackraste lökblommorna
på våren.
Jag hälsar våren välkommen.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 589 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-02 10:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin vers.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos