Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vandrar de

Så vandrar de en efter en in i skuggornas land
de människor som levt i den tid som var vår
leden glesnar och någon släpper din hand
minnen av ljusa dagar följer oss där vi går

Sorgen skall mildras i åren som väntar
men ett vemod finns kvar i resten av din tid
du känner det finns något som längtar
bortom mörkaste skuggor finns evig frid





Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-02 10:46



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Dunkel - men fin poesi !
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP