Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google.


Våra härliga dagar

Idag kom du till mig för kärlekens skull.
Jag tog emot dig med öppna armar.
Det blev en underbar stund tillsammans.
Dagen blev inte så lång.
Du fyllde den stunden med många varma kramar.
Dagen blev av glädje.
Stunderna med dig blir alltid så fantastiska.
Längtar efter en ny dag att få träffa dig igen.
Längtar att få nya kyssar av dig.
Dina läppar är dom mjukaste jag vet.
Kyssarna är värda att vänta på av
dig min käraste.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-02 11:10



Bookmark and Share


  aol
Vackert,
2019-01-14

    ej medlem längre
Vilken underbart fin och kärleksfull dikt.
2017-04-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2017-04-08

    ej medlem längre
En härligt upplyftande och vacker dikt.
2017-04-02

  Bibbi VIP
Verkligen vackert.
2017-04-02

  mare VIP
Så vacker
är din dikt
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos