Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma fönster - Haiku

orkidén din sol

en fjärran stjärna och du

en maskros från gårn

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Lizzarde
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-04-02 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde