Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 April

Gud så skönt att 1 April är över.
Nu kan man tro på allt som skrivs på internet igen!

1 april är dagen då folk för ovanlighetens skull är kritiska till det dom läser på internet!

Det borde vara 1 april året om!




Fri vers av Connie
Läst 689 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-02 11:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Yes!
Yes!
Yes!
2020-11-20

  Valter Örn VIP
Bra skrivet. Och det är fullt berättigat att
vara kritisk mot allt som händer nu och på dem som skor sig på andra med luriga tricks.

2017-04-04

  ULJO
Du har rätt
2017-04-03

  Janina Kaminska
Håller med. Vi borde vara mer kritiska till det vi läser.
2017-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fullträff om saknad kritik till det man kan läsa på nätet!
2017-04-02

  Ingrid Trolle
Jag håller fullständigt med dig
Vi borde vara mer kritiska till
alla konstiga nyheter vi får.
Du har så rätt. Det borde vara
1 april året om!
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tänkte inte alls på att det var första april, men jag håller med dig om det du skriver...
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie