Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära dotter


Vilka ord ska sägas
vilket agerande ska göras
som gör skillnad

får dig att förstå
att jag finns bredvid dig
oavsett vad som sker

försöker stötta dig igenom
det svåra på mitt sätt
som jag tror kan hjälpa

stöt inte bort mig
jag har inte kraft att stå emot
den smärta det ger

berätta för mig vad som är fel
så att jag kan hjälpa dig
vara den mamma du behöver

jag vill ditt bästa
älskar dig gränslöst
känner en bottenlös kärlek

det enda jag begär
är att finnas i ditt liv
förtjäna en plats i ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2017-09-08 11:46



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Oh så underbart berörande text till din älskade dotter som betyder så mycket för dig . Kände extra stark för orden:

Stöt inte bort mig
Jag har inte kraft att stå emot
den smärta det ger

Outhärdligt vackert i sann kärlek .Oändligt smärtsamma förtvivlade ord ditt budskap ger .
2017-09-18

  Lasseman VIP
Wow!..denna kändes
riktigt bra och känslosam.
2017-09-14

  Hopplös själ
Den ständiga balansgången mellan att finnas till hands och låta stå på egna ben.

De måste få känna sorgen av ett brustet hjärta själva eller kämpa sig genom motgång med egna medel och tankar.

Hur finns man till hands utan att stjälpa....
2017-09-13

  Palett
En text som berör och som är fylld av sorg.
2017-09-11

  Boneyfrank VIP
Fint skrivet, berör!
2017-09-10

  M M Mannheim VIP
Det är väl inte så att mor och dotter så vackra sommni är båda är ser den ena i den andra?
2017-09-09

  Nils-Robert
Så ömsint skrivet till sin dotter. Klump i halsen får man.
2017-09-08

    ej medlem längre
så oerhört vackert
och kärleksfullt skrivet

2017-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket berörande text...som mamma kan man känna igen sig...
2017-09-08

  ULJO
Underbart sträcka ut handen till någon som fallit lite på glid. Tänk att idag är idag, morgondagen kanske inte kommer alls.
2017-09-08

  Quasimodo
Starka känslor och ödmjukhet här i en stor kärlek!
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Måste kännas tungt och ledsamt för en kärleksfull och omtänksam mamma att inte nå fram till sitt barn.
Hoppas att ni i lugn och ro kan föra en dialog till glädje för er båda två!
2017-09-08

    ej medlem längre
Stark och berörande text. Hoppas att ni hittar fram till varandra på ett sätt som känns bra för båda.
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP