Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigeln

jag släpar likt snigeln min kropp över jorden
och lämnar inga andra spår efter mig
än ett motbjudande slem

ett kadaver är mer levande än så här
en av kråkorna uräten räv vid kanten av motorvägen
har mer närvaro mer intensitet mer blod




Fri vers av Soldansare
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-04-02 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare