Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existens

Nåden är den som stärker oss leder oss till sanningen vi söker om oss själva
Nåden ger ljus in i våra hjärtan in ivåra liv
Nåd ger liv
ger ödmjukhet
ger kärlek till oss själva till vår nästa, grannen eller tiggaren när du går och handla
Nåden är Gud inom oss som fyller oss med vishet och förståelsen att allt har sin mening i våra liv
Nåd är kärleken till oss själva




Fri vers (Fri form) av Desire'e
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e