Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackerhet som ger näring

Känn vårsolen som värmer genom fönstret där

Den skänker styrka och näring åt en sliten själ

Snart kommer sommaren med all sin vackerhet

Varma kvällar och tidig fågelsång

Sköra fjärilar och vågors stilla brus

Ta styrkan och värmen i allt det som ger liv

För du är värdefull min vän

Låt våren och värmen få omfamna dig

Tillsammans med tusen stora kramar 

Ja detta är vad jag nu till dig sänder




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 21:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor varm kram <3
2017-04-16

  Ljusletaren
Kram i retur :-)
2017-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Tack, fina du, skickar en kram tillbaka!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP