Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild :Gustave Dore


MENINGEN MED HELVETESTANKEN

Teorierna om helvetet är många och en kan vara denna
att allt det man avskyr och fruktar i jordelivet,det kommer
man oavbrutet utsättas för i helvetet i evighet,så det kan
löna sig att hålla tyst och inte avslöja för mycket om sig
själv.

Djävulen är oftast smartare än Gud som bekant,så tag lär-
dom och försök överlista denne mästare i konsten att mani-
pulera och vilseleda med dim och rökridåer,så kanske du
klarar dig,för även om helvetet finns under jordelivets vand-
ring,så lär det nog bli värre efteråt,för de som förtjänat det,
för nån djävla rättvisa måste det ju finnas mellan himmel
och helvetet,när det inte fanns någon på jorden.
-

*



Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-03 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP