Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en sömnlös natt.


Nattvakt

Klockan har stannat


natten är bortom tiden


timmen klonar sig




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 728 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2017-04-03 08:46



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Grattis till en utmärkelse.
2017-04-25

  Eva Langrath VIP
En haiku som får sömnlösheten att krypa in under skinnet.
2017-04-24

    ej medlem längre
klonad tid, det var sannerligen en fräsch rad att ta till sig, timmen multiplicerar sig evinnerligen...
2017-04-03

  alicja lappalainen VIP
timmen klonar sig..
du gör något så abstrakt som att ge tiden en inre dimension så skapar du "en fraktal-bild av din väntan, din nattvakt.
Applåd och bokmärke!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP