Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ekot

I ekot av orden de sa
innan de skildes åt
blev hon kvar,
som om hoppet
var det sista
som lämnade dem

I smekningen
som ännu svävade
i den kalla luften
vilade hon ut
i sin väntan
på hans återkomst




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-03 11:46



Bookmark and Share


    J.ens
Vänta inte för länge...

Skämt å sido, bra skrivet!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta