Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

65 år



65 år tillsammans
bönder med gris
som favorit
hans skit i händerna
går inte bort
hon
gick bort och dog

i total nedfryst chock
sätter han sig i traktorn
plöjer ner vårsådden
som alltid
som aldrig förr

så går han in
och tittar på fotografiet av henne
han ställt på köksbordet
"det kändes sååå skönt"
säger hon




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-03 14:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livets frön....orden hamnar i god jord!
2017-04-03

  Staffan Nilsson

Två sista raderna är fantastiska!
Ger perspektiv och djup åt resten.

2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP