Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många döda och skadade i bussolyckor


Konsekvenstänkande i bussar

I åtminstone en del bussolyckor omkommer och skadas ett flertal passagerare.
Enligt pressbilder kan bussen ligga tämligen oskadd - t.ex. på sidan i diket.
Tragiskt nog hade en del INTE satt på sig säkerhetsbältet.
De kan då ha flugit iväg och slagit i inredningen och dunkat på andra passagerare.
Eller ha flugit ur bussen, kanske hamnat under.
Anhörigas gråt på begravningarna.

Hur länge skall sådan brist på konsekvenstänkande fortsätta?
Var och en inblandad måste ta ansvar för säkerheten.




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-04-03 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det minderåriga barn som finns i bussarna ska det vara de vuxna som tar ansvaret för att dessa bär bälten.
2017-04-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inte bälten i alla bussar.
Och finns de vägrar jag att ta på mig ett.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen