Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hette Odd

Han hette Odd.
Han sa , att han aldrig hade varit med om något värre,
Än att tömma knäet på Vätska.




Bunden vers av Mim
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-04-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim