Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En möjligtvis enklare och något mer personlig definition

 

Saknad - När man har accepterat att något är borta

Längtan - När man inte accepterar att något är borta

 

Sakna gör man utan hopp

Längta gör man med

 

Varför det sedan kan vara så

Finns det många förklaringar på




Övriga genrer av Andreas db Gustafsson
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-03 18:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
låter logiskt.
2017-04-03

    ej medlem längre
begåvat!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson