Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maj 2016


Gå vidare

Vakna upp och gå vidare, livet är redan där borta
och väntar inte på den som lojt sitter still,
dina dagar bör användas väl, de är få, de är korta
gå vidare nu, res dig och gå en bit till

Vakna upp och gå vidare, sällskap kommer du hitta
och vänner från förr finns nog med dig på olika sätt
gå vidare, öppen för livet, upplev och titta
för idag är en dag som är viktig att använda rätt

Vakna upp och gå vidare, upphör aldrig att vandra
lär av det gångna och lägg till din erfarenhet,
den dörr som var tillstängd igår kanske öppnats av andra
om inte blir du nog den förste som öppnar, vem vet?
Gå vidare, lätt som det vatten som rinner i bäcken
låt dikten bli eld i din bak eller sparken i häcken




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-05 17:32



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Flyter lätt som en plätt
orden landar så rätt
sångbart och härligt
inget besvärligt
ingen pamflett
men en präktig sonett
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafael