Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På storspovens ängar

På storspovens ängar fick två flickors fötter springa sig trötta. Bland lärdomar trygghet och trädens förrädiska rötter. Där växte livet sig starkt. När vägen tog slut, där gav du oss mark.

Där vänskapens band prövats till tusen, när vi tappat vårt tålamod någonstans bland alla husen. När livet behövde perspektiv och vi ett sätt att förstå, alla historier du gett oss då.

I alla äventyr, i alla upptåg och skratt. Runt en eld en sommarnatt. Bland barndomens skavsår och ungdomens ärr. När hjärtan har brustit och stått i brand. Där finns alltid din vilande hand.

När gränser ska prövas och livet ska ta fart. När allt är så skört och skrämmande underbart. Där fick vi plats att vara stora och små. Där fick vi växa upp vi två.




Bunden vers av Nickaa89
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickaa89
Nickaa89