Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det förflutna flyter upp i nuet

 

 

hör din röst, råkar på den helt av en slump

årens sträcka krymper till några centimeter

du är här

 

du är som då, som jag minns

men främmande

 

min saknad vackrare 

innan

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-03 23:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man kan känna igen...
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP